Voorstellen

IMG_7707 (2)
Welkom op de website van sheltiekennel Timelessjoy.

Mijn naam is Sylvia en ik woon samen met Femke in Amersfoort.
Ik ben erg gek op dieren, momenteel hebben we poezen, vissen en natuurlijk mijn vier shelties, waar ik helemaal weg van ben. De shelties hebben ook nog een grote vriend, een labrador kruising, waar ze alleen fanatiek achteraan rennen.

Van jongs af aan ben ik met honden opgegroeid, maar sinds ik voor het eerst een sheltie (Shetland Sheepdog) zag ben ik helemaal weg van dit ras.  Wat mij trekt aan een sheltie: ze zijn zeer leergierig, baasgericht, erg lief en ook nog eens heel mooi.

Momenteel heb ik vier shelties: Anaïs (blue merle teef), Lois (blue merle teef), Zoë (sable teef) en Sara (driekleur teef). Anaïs is met pensioen, met haar dochter Lois en Zoë wordt gefokt. Sara is nog een puber.

Tot voor kort was ik zeer fanatiek sportief met mijn honden bezig. Helaas heeft een blessure hier een einde aan gemaakt. Alle honden hebben gehoorzaamheid gevolgd, de grote passie is echter behendigheid! Femke traint momenteel met Anaïs, Lois en Zoë bij Speed Eemland, ook met Sara willen we na de gehoorzaamheid de behendigheid instromen.

Met Blues en Trevor heb ik zeer verdienstelijk wedstrijden in de C klasse (dit is de hoogste klasse) gelopen. Anaïs had zich binnen twee wedstrijden gepromoveerd naar de B klasse (sneller kan niet) maar is stilgevallen door mijn blessure. Anaïs, Lois en Zoë genieten zichtbaar van het spelletje.

Door mijn blessure worden enkel de honden die ingezet worden voor de fok minimaal geshowd.

Gelukkig kan ik nog wel genieten van wandelingen die we samen maken. Omdat ik zoveel plezier aan mijn honden beleef en dat ook nog heel lang hoop te mogen doen, heb ik mijn sheltiekennel Timelessjoy genoemd.

Ik fok af en toe een nestje met mijn honden. Belangrijk vind ik het om gezonden honden te fokken met een vrij karakter. Ik fok volgens de regels van de Nederlandse Sheltievereniging.

Ik ben lid van de Nederlandse Sheltievereninging.

Sylvia
Amersfoort
06-18529406
sheltie.timelessjoy@gmail.com

poot

Advertenties